Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Alkolås

 

Alkolås

Der er i øjeblikket stor fokus på alkolåse til montering i bilen. Der er delte meninger, om det skal være påkrævet i alle biler eller kun for dem, der bliver taget i en spritkontrol og senere dømt. Men har man et problem eller kender en i famillen, har man et ansvar, enten til at hjælpe med en afvænning eller måske få monteret en alkolås i vedkommendes bil.

Alkolåsen er en enhed, der monteres i bilen og virker sådan, at efter at der sat tænding på bilen, skal man puste i en alkolås, og er promillen inden for det tilladte, kan bilen startes.

Mobilteknik A/S forhandler Alkolåsen fra Dräger, som er det førende mærke i USA og flere steder i Europa. Vi er ikke blot forhandler men også autoriseret værksted til kalibrering og udskifting af anlæg efter behov. Det betyder for vores kunder, at de kun behøver én kontakt - nemmere kan det ikke blive.

Vi kan også tilbyde alkolåse til udlejning for længere eller kortere varighed. På denne måde kan man vise personen med alkohol-problemet at der er et problem, for de er altid de sidste der kan se det. Vi yder selvfølgelig fuld diskretion, men husk altid på, at vi synes det er sejt at erkende problemet, for tænk hvis personen med alkohol-problemet kørte et andet menneske eller sig selv ihjel - ville det så ikke være endog meget svært at have vendt det blinde øje til?

Alkolås
Prisen starter fra. kr. 9100,-. Dertil kommer en årlig kalibreringspris på kr. 495,- som dækker en rensning udlæsning af start data og kalibrering af alkolåsen, så du er sikker på, at den altid måler korrekt. Vi står bag en ring af gode og seriøse teknikere med mange års erfaring - www.mobilringen.dk - og derfor kan vi tilbyde landsdækkende monterings- og kalibreringsservice.


 

Alkolås

Hvordan virker en Alkolås?

Føren sætter tænding på bilen og så starter Alkolåsen med at varme op og og i løbet af kun 5 sekunder står der Pust i displayet. Du puster et kort stykke tid og så bipper Alkolåsen og så står der Analyserer i displayet.
Alkolåsen måler så, om der er mere end det tilladte alkoholniveau hos føreren og er der ikke det, skriver Alkolåsen God tur og føren kan nu starte bilen. Er der mere end det tilladte hos personen, der forsøger at starte bilen, afviser Alkolåsen at starte.

 

Fordele

På dräger Alkolås er der ikke nogen som helst former for abonnement og skulle den svigte, ombyttes den straks (indenfor 24 timer) på hverdage. Dog er der ikke garanti på Alkolåse der har været udsat for hærværk eller forkert brug.

Alkolåsen forhindrer ikke - som andre alkolåse - at man kan starte bilen, fordi man ikke når at få enheden kalibreret indenfor 1 år. Den fortæller blot, at perioden er overskredet.

Ønsker du at prøve eller se hvordan Alkolåsen virker, når den er monteret i en bil, har vi én monteret i vores kundebil. Vi har selvfølgelig også en Alkolås monteret i vores diskrete mobile demo podie.

Dräger Alkolåsen opfylder alle statens lovkrav, når kørekort programmet bliver lovkrav.

Husk det er bedre at blæse i en alkolås end at blæse på alle andre.


Se priser og specifikationer på alkolåsen i vores webshop.