Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Kampagne tilbud

– montering af håndfrit Bluetooth sæt i din bil

Du kender allerede situationen, du kører i din bil og din mobiltelefon ringer, du har et stramt program og føler dig ansvarlig for at svare telefonen. Fra myndighederne er der i øjeblikket stor fokus på disse forseelser og inden længe koster det et klip i dit kørekort og 1500 kr. i bøde.

Vil du undgå dette, er her et kampagne tilbud til dig.

Beskrivelse

Vi monterer et Bluetooth sæt i din bil. Når din telefon herefter ringer, trykker du blot på en knap. Bilens radio kobler ud og lader samtalen komme ud af bilens forreste højtalere. Du taler nu lovligt og kan holde fokus på din kørsel.

Teknik

Systemet er et standard Bluetooth sæt, som betyder at alle mobilmærker og modeller med Bluetooth  kan koble sig op på det. Når du sætter tænding på bilen, kobler den tændte mobiltelefon sig automatisk til bilens system. Systemet kan uden videre håndtere flere brugere.

Fordele

Med systemboksen i dette system er der mulighed for en løbende opdatering af software og dermed en løbende optimering af systemet efterhånden som de forskellige leverandører sender nye telefoner på markedet. Dette eliminerer stort set det tidligere behov for at skulle skifte systemet, når du skifter til en anden mobiltelefon. Du vil samtidig opleve en kvalitet, der er så høj at du selvfølgelig lader systemet rykke med over i din nye bil, når den tid kommer.

Kampagne pris fra
Kr. 2.495,- inkl. moms og montering.

Kontakt os
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 50 200 200.

Klargøring af din bil.

Nu er tiden kommet til at få bilen givet en total klargøring så den er klar til at køre foråret og sommeren i møde. Fornemmelsen af at åbne sin bildør  ja det starter faktisk allerede når du nærmer dig din bil, for en velplejet og behandlet lak lægger man mærke til. og fornemmelsen af at sætte sig ind i en ren og velduftende bil er som at få en ny bil.

 

Vi tilbyder behandlinger fra Kr. 2500 til 9500 inklusiv moms. Behandlingstiden er fra 4 til 9 timer og ønsker man dette kan kundebil lejes imens det foregår.

 

se mere her, www.mobilclean.dk