Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Salgs- og leveringsbetingelser


Priser:

Alle de oplyste priser er inklusive dansk moms (25%), med mindre andet er angivet. Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Udsolgte varer:
Der tages forbehold for udsolgte varer og leverandørsvigt.

Forsendelse, levering og aftaleindgåelse:
Levering sker udelukkende i Danmark. Aftaleindgåelse foretages på dansk.

Aftaleindgåelsesprocessen består af følgende:

  • Varer vælges og lægges i kurv
  • Angivelse om du er privat person eller firma
  • Du ser en oversigt over varer, antal, pris og forsendelsesomkostninger
  • Oplysninger om leveringsadresse mm. afgives
  • Godkendelse af ordre
  • Online betaling på sikker SSL forbindelse til PBS
  • Modtagelse af ordebekræftelse pr. mail


Leverings- og ekspeditionsomkostninger:
Ved køb for minimum kr. 500,00 leveres fragtfrit. For køb derunder betales forsendelses- og ekspeditionsomkostninger på kr. 80,00 af køber. Levering indenfor 3 hverdage efter betaling er modtaget. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail eller telefon så hurtigt som muligt.

Betaling med Dankort:
Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer.
Faktura vil være vedlagt varen, og gælder som din kvittering og garantibevis. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten/fakturaen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen/kontrakten/fakturaen pr. e-mail, så send en e-mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen modtages. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse: Mobilteknik A/S, Sydvestvej 87-91, 2600 Glostrup senest den 14. dag efter modtagelsen eller undlade at modtage varen fra postvæsenet. Hvis du udnytter din fortrydelsesret, skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Såfremt originalemballagen ikke medfølger er der risiko for at varen ikke er returneret i væsentlig samme stand. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, vil det være en fordel for ekspeditionen såfremt du vedlægger en kopi af fakturaen. Husk ved returnering at sende varerne som pakke, da det er den eneste måde hvorpå, postvæsenet kan give dig en kvittering for at du har sendt varen.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din bankkonto. 

Registrering af oplysninger:
Vi registrerer dit navn og din adresse samt faktura i vores kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, men vi beholder registreringen i fem år, som loven foreskriver det.

Reklamationsbehandling:
Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til nedenstående adresse eller telefonnummer. Klager over fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når vi modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Skal varen byttes, sker dette uden omkostninger for kunden.

Ved en reklamation har du mulighed for at indlevere varen på vores adresse: dog skal returmail vedlægges og ikke uden forudgående aftale.


Kontaktoplysninger:
E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Tlf.: +45 43 96 90 00
Fax.: +45 43 96 90 02
CVR nr. 27 19 91 27