× Alt monteret udstyr lyder rigtigt smart men hvordan virker det, I dette forum her kan du se nogle videoer eller læse nogle beskrivelser af udstyr.

Software opdatering for Bluetooth og USB audio interface.

Mere
1 år 1 uge siden #1 af kenn
Software opdatering for Bluetooth og USB audio interface.

Når vi taler om software til en BMW så er der ofte en misforståelse der kommer frem nemlig den at man jo selv kan opdatere sin BMW software. Dem software der er til bilens moduler kan man ikke selv opdatere. Det kræver mange GB. Data og Lade udstyr for at det kan lykkes. Så det er en værksteds software.
Den software man selv kan opdatere i bilen er den du kan se og følge blive gjort her nedenfor nemlig Software opdatering for Bluetooth og USB audio interface.

Sørg for at have et USB stik ledigt. Det behøver ikke at være en særlig stor mængde data der kan ligge på det. Softwaren fylder små 100 MB. På dette link henter du softwaren til din BMW. HUSK du skal bruge de 7 sidste ciffere i bilens stelnummer. Når du så kommer på websiden via linket. Så downloader du softwaren. Enten på computeren eller direkte på USB stikket.

www.bmw.com/en/topics/offers-and-service.../mobile-devices.html
Når man har hentet softwaren og fået lagt den på et USB stik så skal USB stikket sættet i bilens USB indgang, På den viste BMW er det en F10 / F11 og der sidder indgangen under armlænet.Når USB stikket sidder i indgangen, så skal vi have Idrive systemet til at opdatere softwaren. Så vi vælger den menu der hedder Settings.Når vi så er kommet ind under den menu så scroller vi helt ned i bunden og vælger det menupunkt der hedder software update.Når vi har trykket på software update. Så kan vi nu opdatere software eller se hvilken version der ligger på systemet nu. Her vil vi opdatere softwaren.Så er vi kommet ind i menuen hvor vi kan se hvilken software der er muligt at opdatere. Så vi vælger start update og trykker på den.Så fortæller systemet at man skal sætte tænding på bilen, og ikke må fjerne tændingen imens systemet bliver opdateret med software.Så starter opdateringen. Der er stadigvæk stavefejl på systemet, men pyt bare det opdatere softwaren.Dette her sker nogle gange, bedst som man tror at nu kører det. Så sker dette som ses på billedet nedenfor.Der sker det at systemet kommer og siger at der ikke er noget USB stik monteret i indgangen under armlænet. Så må man fjerne USB stikket og sætte det i igen. Dette kan godt drille op til 4 / 5 gange. Så mist ikke modet.Denne BMW måtte have stikket ud og ind 3 gange. Men som det ses på billedet så er softwaren nu opdateret. Nu skal systemet bare genstarte. Så er der kommet ny software på.Jeg gør altid det at jeg laver en software opdatering igen. På den måde tjekker jeg om alt software er helt opdateret. Det er en rigtig god måde at tjekke på om systemet er enig.Når software opdateringen er lykkes så skriver systemet at den software der ligger på systemet nu, er magen til den der ligger på USB stikket, så en opdatering er formålsløst. (unødvendigt)

Denne software opdatering af Bluetooth og USB audio interface. Den er med til at sikre at man har en god og stabil forbindelse når man taler i håndfri i bilen. Når de forskellige mærker at telefoner opdatere deres software, ja så kræver det også at bilens Bluetooth og USB audio system bliver opdateret.

Har din BMW ikke mulighed for at få opdateret sin Software opdatering for Bluetooth og USB audio interface. Så kan du slet ikke downloade software på linket. Så man skal ikke være bekymret for at man kan lægge forkert software på sit system i bilen.

Det er vigtigt at man med jævne mellemrum tjekker om der er kommet software til Bluetooth systemet i bilen..
Her på dette link kan du så se hvad en modulsoftware i en BMW indeholder.
www.bmwteknik.dk/forum/24-montering-af-d...are?limit=6&start=12

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 1.366 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering