BMW E91 Vandskadet modul i bagagerummet.

Mere
2 år 4 måneder siden - 2 år 4 måneder siden #1 af kenn
BMW E91 Vandskadet modul i bagagerummet.

Denne BMW E91 kunde ringede fordi han lige havde været inde og tanke bilen. Da han starter bilen lyser alle lamper i bilen og bilens Kombiinstrument genstarter. Han turde så ikke rigtigt køre videre og derfor stod han nu her. Bilen havde netop været på et autoriseret BMW værksted. Uanset hvilke værksted bilen havde været på, så er vand i moduler næsten umulig at opdage da det er en periodisk fejl.

Kunden fik en lånebil at køre i efter vi sammen havde kørt en test på bilen. Bilen skulle også have udskiftet sit batteri. Da det skal kodes sker det sevfølgelig i samme omgang.
Har du en BMW E91 så er det en rigtig god ide at kikke til dit batteri engang imellem. Har du vand i bunden af batteriet, så har du afløb fra soltaget der er tilstoppet. Du skal du så få lavet eller rense dine afløb. Læg mærke til vandet der skinner i bunden.Sådan en BMW E91 er besværlig at udskifte batteriet på. Det er dog ikke svært at pille beklædningerne af, så man kan se om der er vand i bunden af batteriet.På denne BMW E91 var der som det ses rigtig meget vand. Kikker du på 1 billede kan du se vandet i bunden af batteri kassen. Det er så også tydeligt her.Bilens PDC modul er som det ses på printet væskeskadet eller måske rettere vandskadet. Når modulet får vand kortslutter det bilens Can bus system, og så kommer der en masse forskellige fejl.Som det kan ses på billedet her, er det svært at se at PDC modulet er skadet af vand. Det kræver nemlig at man afmonterer stikkene på PDC modulet. Så det er en grim periodisk fejl at kæmpe med.Alt imens bilen bliver testet og alle fejl bliver nulstillet. Så oplades det nye batteri og sørger samtidigt for at der hele tiden er nok strøm på bilen. Det er nemlig også en kendt fejl at en BMW der mangler strøm, kan komme med de mærkeligste fejl.

Dette problem med vand i bunden eller i moduler er kun et problem hvis man ikke sørger for at kikke ned ved batteriet engang imellem. Her kan du se et link på hvad jeg selv oplevede ved at springe tjekket over.
Ærgerlige penge, men var slet ikke klar over vigtigheden af at tjekke for vand. Men det ved du nu også. Har du ikke modet til selv at tjekke det, så kom forbi værkstedet. Så kan vi køre en test og give bilen et tjek på kendte problem punkter.


mobilbike.dk/forum/24-montering-af-diver...-vand-i-styremoduler
Sidste redigering: 2 år 4 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.289 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering