× Hjælp andre med at hjælpe dig selv. Måske finder du selv et brugbart svar på et spørgsmål du tumler med. så svar gerne på indlæg du kender svaret på.

Er du medlem af FDM?

Mere
10 år 6 måneder siden #1 af kenn
Er du medlem af FDM? blev oprettet af kenn
Er du medlem af FDM og hvilke fordele har det givet dig.

Det kunne være spændende at høre hvikle fordele du får ud at dit medlemsskab hos FDM. eller er du blot medlem?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 4 måneder siden #2 af henrikstaxa46
B) Hej
Er medlem af fdm har brugt dem til test af bil hjælp til div. ting, samt får motor bladet. Får tilbud på rejser. hvert år får man hæfte med div. forslag til at se serværdigheder rundt i danmark samt rabat hæfte.
Men ellers er jeg nok bare et almindelig medlem.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 4 måneder siden - 8 år 4 måneder siden #3 af kenn
Besvaret af kenn på emne Sv: Er du medlem af FDM?
Hej Henrik. :)

Jeg var også medlem af FDM faktisk have jeg et samarbejde med dem i firmaet, fordi i min verden stod FDM for en viden og et godt navn, når vi taler fordele og biltekniske viden.

FDM bruger meget energi på at fortælle hvor sjusket andre firmaer er over for kunderne, og når de så selv falder i den fælde, lader man som ingenting. Jeg er nok den eneste virksomhed som har fortalt FDM at jeg ikke ville lægge navn til dem. Og slet ikke have et samarbejde. Og derfor valgte jeg at afbryde vores samarbejde, som ikke var et samarbejde, men en forsøg fra FDM’s side på at diktere hvad jeg skulle mene og sige.

Da jeg købte min BMW E61 årgang 2005 stod der på FDM’s side at man som medlem ville få bedre og billigere forsikring, men bare ikke lige min og en anden BMW’s ejere for det var kun udvalgte bilkunder man ville have.

Skulle man så ikke skrive det? For havde det været en anden virksomhed der havde gjort det var det blevet lagt ud som useriøst.

Jeg har mange ting som jeg kunne liste her, men en ting der taler for sig selv er, noget så simpelt som et bilsyn. Hvad er grunden til at det koster over 500 kr. når man er medlem. For det er et af de dyreste steder at få synet sin bil.

FDM skal bare være åbent over at det er en rendyrket forretning, og årlig giver et stort million overskud. Og ringer man til det hotel som de har lavet en (Tilbuds) rejse til. Kan man som vi selv gjorde spare over 3000 kr. og det mener man jeg skal betale for. Nej tak.

Jeg kan selvfølgelig dokumentere mine påstande. Men er man FDM medlem og er godt tilfreds er det jo som med alt andet en smagssag.

Men det er ikke ændret endnu. Se her. Set den 11 marts 2013 kl.0933

Denne tagboks har man som medlems tilbud lige nu. netbutik.fdm.dk/thule-backup-boks-900.html

Og der koster den normalt, Kr. Pris:3.849 kr. Medlemspris:3.449 kr.

En hurtig søgning på nettet. www.thansen.dk/product.asp?c=3153770214&...28087&pn=-1535226482

Der koster den kr.2799 så det eneste jeg har sparet her. Er kr. 650 at slæbe med hjem igen i pungen. Og så selvfølgelig at betale 650 kr. årligt som FDM medlem. :blink:

Den eneste grund til at jeg synes man skulle være medlem af FDM er på grund af deres juridiske afdeling, hvis man kommer i klemme. Men har en søn der studere jura. Så det kommer ikke på tale i min verden. :)

Husk så lige at man betaler et ,medlemskab, for at få nogle billigere fordele, som ikke er billigere men faktisk dyrere.
Sidste redigering: 8 år 4 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 4 måneder siden #4 af Skytten
Besvaret af Skytten på emne Sv: Er du medlem af FDM?
Hej Kenn.
Har lige meldt mig ud af FDM, pga de pris forhøjelser og generelt høje priser i FDM, julegave køb som ikke findes billigere ;) min bare Rxx, 250,0 for dyrt
Vejhjælp er bare 150,- dyre end via forsikringen pr bil.
Så igen min bare Rxx.
Men har brugt FDM som hjælp på brugt bil, men det var ikke mere hjælp end mit jagtgevær kunne ha´ klaret. !! :P
Denne klub for motoriseret danskere, har helt glemt, hvor de kommer fra. :angry:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.291 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering