× Denne Menu er til dig der har en Bmw E60/61 og er på jagt efter noget lækkert udstyr til bilen.

Kodning af Bmw

Mere
10 år 6 måneder siden - 9 år 5 måneder siden #1 af kenn
Kodning af Bmw blev oprettet af kenn
Kodning af most og generelt udstyr på nyere Bmwer

Desværre er det ikke ret mange der kan kode udstyr til de nyere modeller af Bmwer modeller som E60 E 61 E87 E 90 E 91 og det kommende nyere F modeller.

Hos mobilteknik har vi arbejdet vi på højtryk for at få udvilket et program der kan kode de ting vi montere og vi har nu fået udviklet et progam som kan kode det som vi montere

Så er det nu og testperioden er overstået.

Vi har haft en udvikler til at lave et kode system som kan kode alle de nye modeller, og derfor tilbyder vi selvfølgelig at kode alle former for udstyr i din BMW.


Såfremt der skal ændres i den montering der er foretaget i bilen og vi ikke har monteres udstyret, udføres dette billigs efter regning. men uanset ønske betales der for en kodning da vi selvfølgelig giver garanti på at det udstyr vi har monteret kan kodes hos os, men ikke det vi ikke har haft en mulighed for at følge.
Her ses et eksempel på kodning af automatisk bagklap i BMW Idrive.Står du og er ved at købe en brugt BMW er det en rigtig god ide at få kørt en diagnose af alle bilens styremoduler fordi så ved man hvad der skal kikkes på og selvfølgelig om bilens elektronik er fejlfri. Dette kan kun lade sig gøre med den rigtige tester. Hos Mobilteknik benytter vi original BMW Icom


Vi kan også nulstille dine servicelamper hvis dit værksted ikke har denne mulighed.
Sidste redigering: 9 år 5 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 8 måneder siden #2 af kenn
Besvaret af kenn på emne Sv: Kodning af Bmw
I år har vi haft en del BMW ejere inde på værksted som havde svært ved at starte bilen. Flere oplevede også at forskellige ting ikke virkede periodisk i bilen. Det har været lige fra den ene ring i forlygten til blæseren der ikke rigtig cirkulerede luften. Et soltag der mistede sin kalibrering (position) og kom med en fejlmeddeles. Osv.Dette skyldes at bilen lukker ned for forskellige ting, da bilen mærker at bilens batteri ikke kan levere effekt nok. Enten er batteriet træt, eller også er bilen ikke kodet og nulstillet til det nye batteri.

Dette gælder selvfølgelig ikke os herinde, :whistle: Så det er skrevet til de andre der kikker forbi. :)
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 8 måneder siden #3 af Kap
Besvaret af Kap på emne Sv: Kodning af Bmw
BMW Kodning samt manipulations kodning.

Som det kan ses på det første indlæg vi lavede herinde for omkring 5 år. siden så er BMW kodning noget vi efterhånden har gjort i flere år. Det betyder så ikke at man bare koder en BMW for efterhånden som de nyere modeller udgår og der kommer nye til, ja så kræver det andet software og andre måder at kode en BMW på.

Derfor er der en løbende udvikling på hvad det kræver, både hvad angår software men så sandelig også hardware. Derfor har vi netop indkøbt vores 3ede originale BMW Icom NeXT. Det er det du kan se nedenfor.
Det kan vi så også bruge på den helt nye BMW G serie der snart kommer på gaden. På software fronten har vi også været nød til at investere i software samt nogle lynhurtige computere. Vi har også fået opsat en back up server så vi ikke oplever problemer med at der bliver såkaldte klumper i datastrømmen, når man koder en BMW eller er i gang med at opdatere bilens styremoduler med nyere software.

Vi har nemlig mulighed for at manipulations kode nogle funktioner på en BMW som de originale BMW forhandlere ikke kan. Det kunne for et eksempel være at få ens telefonbog op bilens Head up display, eller automatisk luk af spejle ved tilkobling med fjernbetjeningen. Ja mulighederne er mange, så det eneste der bestemmer hvad der er muligt er hvor meget udstyr man har i sin BMW.

Skulle man så komme forbi et originalt BMW værksted, sker der blot de at de manipulations kodninger vi har ændret i en given styreboks eller modul. Det bliver blot sat tilbage til den standard din BMW har fra BMW fabrikken.

Så vær sikker på at vi er med helt fremme, selvom nogle at vores indlæg herinde efterhånden får nogle år på bagen.

Det er blot et tegn på at vi efterhånden har en del erfaring i kodning af BMW og software.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
4 år 8 måneder siden #4 af Kap
Besvaret af Kap på emne Sv: Kodning af Bmw
selvom om man ikke har sin BMW...mere kan man altid læse lidt med:-)

tillykke med det nye udstyr og self. går du aldrig ned på gear...*s*S

KAP

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.342 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering