× Har du en fejl på din Bmw E6- eller nogle periodiske ting der driller er dette forummet at stille et spørgsmål på eller svare på et spørgsmål hvis du kender svaret. Eller fortæl om dit nye projekt på bilen.

BMW F11 Tilbagekaldelse aktion.

Mere
2 måneder 5 dage siden #1 af kenn
BMW F11 Tilbagekaldelse aktion.

Man har åbenbart fundet ud af at der er et problem med EGR-kølerne på flere BMW-modeller. Så derfor skriver man ud til folk at det er noget det skal komme forbi et autoriseret BMW-værksted og få tjekket. Vi har tidligere modtaget dette brev og har ikke reageret, da den tidligere ejer af bilen har fået udskiftet den nævnte EGR-køler. Dette desværre for egen regning, da den var en af dem der var blevet udskiftet uden beregning på denne aktion.
For at undgå at vores kunder kommer til at betale for en reparation som er dækket af BMW så har vi købt os adgang til alle BMW’s data om det BMW-modeller der er produceret. Så kan vi se om bilen tidligere har været skadet, og ikke mindst om den er passet med service. Denne aktion kan vi også se står åben på vores egen BMW F11.

Som de nævner i brevet er alle aktioner som BMW indkalder til, for BMW’s. regning, så har du modtaget sådan en indkaldelse også, så er det bare at få booket en tid.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.205 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering