× Har du en fejl på din Bmw E6- eller nogle periodiske ting der driller er dette forummet at stille et spørgsmål på eller svare på et spørgsmål hvis du kender svaret. Eller fortæl om dit nye projekt på bilen.

BMW Olieservice når det går helt galt.

Mere
1 år 1 måned siden #1 af kenn
BMW Olieservice når det går helt galt.

Ofte når man kikker rundt omkring på nettet, så ligger folk og skifter olie på deres egne biler. Det er så også ok. Men på denne BMW E93 var det et værksted der havde stået for at skulle lave et olieskift på bilen. Det var så gået helt galt.
En ting var at man havde valgt at bruge et uoriginalt oliefilter, man havde også taget hele filterindsatsen som sørger for at der kommer olietryk igennem oliefilteret og ganske enkelt smidt det ud.Som det kan ses på billedet så måtte der et nye oliefilterdæksel til. Der kan man også se den filter holder som går ned og sørger for at der kommer olietryk igennem oliefilteret.Det betød så at nu holdte bil på værkstedet, da den ikke kunne holde et ordentligt olietryk på motorens vanosforestiller. Det er rigtigt skidt da manglende oliesmøring af bilens vippetøj i toppen af motoren. Kan sætte gang i at der kommer slidmærker på knastakslerne. Sker dette så er det en reparation der nemt løber op i over 50.000 kr. i bilens Idrive skærm kom følgende fejlmeddeles. Engine fault. Reduduced power.

Hvorfor er det så så vigtigt med et originalt BMW oliefilter.?

Det er set så mange gange at der på uoriginale oliefiltre er for meget modstand i dem. Det betyder manglende smøring af motoren. Det er også set at de uoriginale oliefiltre ganske enkelt suges sammen og så viser det sig ved at der ikke kan laves et ordenligt olietryk. De penge der er sparet ved at benytte et uoriginalt oliefilter det er ganske enkelt for tåbelig. Da konsekvensen kan koste langt mere end 10 kasser med originale oliefiltre.
Faktisk så benytter vi udelukkende kun originale service dele her på værkstedet. Så ved man at det virker og bliver ved med det.
Bilag:
Følgende bruger(e) sagde tak: Jonas

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.652 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering