× Har du en fejl på din Bmw E6- eller nogle periodiske ting der driller er dette forummet at stille et spørgsmål på eller svare på et spørgsmål hvis du kender svaret. Eller fortæl om dit nye projekt på bilen.

Problemer med BMW panoramasoltag

Mere
8 år 4 måneder siden - 8 år 2 måneder siden #1 af Morten I
Er der nogen som har erfaring med panoramasoltag som ikke kan lukke ? :angry:
Jeg kan godt køre det frem og tilbage, problemet er når det har været vippet op. Den forreste del ser ud til at køre fint, men det "hænger" i venstre side i det bagereste tag.
Skal det smøres eller er det strengt forbudt ?
Sidste redigering: 8 år 2 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 2 måneder siden - 8 år 2 måneder siden #2 af kenn
Besvaret af kenn på emne Sv: Problemer med panoramasoltag
Hej Morten og andre

Desværre har jeg først opdaget dit indlæg herinde på forummet og selvom du har været på værkstedet og vi har haft en tester på din BMW ærgre det mig at jeg ikke har fået svaret på dette indlæg som har gemt sig efter en opdatering af forummet som desværre har givet nogle problemer.

Til andre som skulle komme ud for problemer med deres panoramasoltag på deres BMW er der desværre kun en ting at gøre og det er at få skiftet hele soltagsrammen da det desværre ikke er muligt at justere eller smøre sig ud af problemet.

Der sidder en wirer i begge sider som styrer og trækker soltaget op ned og frem og tilbage og desværre begynder de at flosse på et tidspunkt og så opstår det problem som Morten har med sit panoramasoltag. Der hvor wiren flosser er der funktionen ikke længere virker eller begynder at køre trægt.

Det er en operation der kræver at man afmontere loftet og bestiller en ny soltagsramme hjem som man så skifter og da det er et dagsprojekt er det ikke en løsning man øver sig med for den er dømt til at mislykkes hvis ikke man skifter rammen til en ny, og da det som nævnt kræver man afmontere loftet er det tåbeligt at forsøge at spare her.

Samtidigt med at der skal skiftes soltagsramme og overflyttes en del dele som man genbrugere blandt andet glas og motorer bør man skifte den pakning som sidder monteret i taget og så selvfølgelig rense afløb og andre gode ting at få lavet når nu man kan.

Prisen på denne operation er små 25000kr. på et autoriseret BMW og den vi står for at skal skifte for en kunde er tilbuddet givet på kr. 19800 alt inkl.

Udskiftningen indeholder.

Ny original BMW soltagsramme (Bestilles på bilen VIN (stelnummer)
Ny Original BMW pakning til taget
Afvaskning af hænder et utal af gange og indpakning af hele bilen indvendigt med klude.
Af og på montering af loft og dele til den nye soltagsramme og sidst men ikke mindst rensning og smøring af afløb og diverse. Og så selvfølgelig lånebil i reparationstiden som er en dag.

På linket nedenfor kan du se hvordan kassen ser ud som den nye BMW panorama soltagsramme kommer i, dette er dog til en BMW E91

www.mobilteknik.dk/forum/13-bmw-e90-91-9...-e91-ny-soltagsramme

Dette er desværre den eneste løsning der er på problemer med et BMW panorama soltag. og når vi skifter soltagsrammen på den BMW E61 som inden længe kommer på værkstedet, kan du se hvad det kræver i denne sektion. www.mobilteknik.dk/forum/24-montering-af...r-fra-mobilteknik-as

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Sidste redigering: 8 år 2 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.406 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering