× Beskeder og nyt fra Mobilteknik

Originalt BMW software på værkstedet.

Mere
1 år 4 måneder siden #1 af kenn
For at være sikker på at alt der bliver lavet på kundebiler på værkstedet ikke konflikter på et autoiseret BMW værksted. Har vi i en længere periode været tilknyttet BMW online Aftersales Online System.Det betyder at alle BMW modeller vi har på værkstedet, bliver slået op på dette Aftersales Online System. Der kan vi se om der skulle være nogle aktioner på bilen. En aktion er at BMW har fundet ud af at der er en komponent eller del på bilen der skal efterses. Dette er uden omkostning for bilejeren. Forleden kom der en BMW F11 ejer på værkstedet der ønskede at få en defekt EGR ventil udskiftet. Da bilen blev slået op på Aftersales Online System systemet, så var der en aktion på denne bil omhandlende EGR ventilen. Så den reparation betaler BMW for at få lavet. Det kræver dog at kunden kører på et autoriseret BMW værksted. Eller vi som her udskifter bilens forrude og så efterfølgende kører bilen til BMW for at få lavet denne EGR aktion. Alt imens kunden kører i en af vores kundebiler.

Der er mange fordele ved at have dette Aftersales Online System fra BMW for man kan se ret mange data på bilen. Skader på bilen og så kan man se hvor bilen er servicepasset og om den er er det.

Vi har selvfølgelig også alle de andre BMW programer der er et must at have på et værksted. Ønsker man en rapport på sin BMW kan denne erhverves for et beskedent beløb.
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.230 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering