× Kom med din mening og vær med til at skabe en dialog om løst og fast, Husk altid i en pæn ordentligt tone.

Faren ved leasing af sin BMW.

Mere
1 år 3 måneder siden #1 af kenn
Faren ved leasing af sin BMW.

i dag er det blevet meget moderne at lease sin BMW af et leasingselskab i stedet for at købe den. Det kan måske også godt virke som billigere end at skulle afdrage på et billån. Der er dog en risiko ved at lease sin BMW. Er det en bil man har tænkt sig at beholde så kan det ende med at blive en endog rigtig dårlig forretning.

Denne kunde havde leaset sin BMW og i den forbindelse havde han lagt en udbetaling på kr. 110,000 da han gerne ville have den nedskrevet, så han fik en billigere måneds ydelse. Det var nu også smart da han valgte at gøre det, indtil der kom indbrud i bilen hvor de tømte bilen indvendig og stjal bilens LED forlygter. Så blev reparationen så dyr at bilen blev totalskadet.

Så skulle man jo mene at kunden var forsikret, men det er desværre ikke sådan det forgår. Den forsikring ejeren har tegnet på bilen dækker ejeren og det i dette tilfælde leasingselskabet. Så hans udbetaling er tabt og samtidigt kan leasingselskabet kræve de sidste måneders leasing indfriet.

Så overvejer du at lease en bil som du gerne vil overtage efter en leasingperiode, så skal du være opmærksom på denne risiko.


Vi er i gang med at se om vi kan redde bilen ved at reparere den med brugte dele, for det er rigtig mange penge kunden risikere at miste her.
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 2 måneder siden - 1 år 2 måneder siden #2 af kenn
Besvaret af kenn på emne Faren ved leasing af sin BMW.
Efter at kunden havde lange forhandlinger med sit forsikringsselskab. så blev bilen lavet med brugte dele. Det lykkes at finde en ophugger der havde fået en BMW F10 med en bagskade ind. Der kunne bruges en del af de dele der skulle bruges. Heldigt for selv om det er brugte dele, så skal de passe til bilens stelnummer. Da vi skal have lagt originale FSC koder ind i bilen igen.

Efterfølgende og inden tilbagelevering til kunden, blev bilen så eftermonteret med alarm.
Sidste redigering: 1 år 2 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.224 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering