Citroën C5 Holder med strøm.

Mere
6 år 2 måneder siden - 6 år 2 måneder siden #1401 af kenn
Citroën C5 Holder med strøm.
Flere og flere nye biler bliver i dag leveret med et Bluetooth system fra fabrikken og desværre er der ikke ret mange af de biler der har nogen mulighed for at placere telefonen i en lader eller holder.
Denne Citroen C5 ejere havde netop fået en bøde fordi han sad med telefonen i hånden da han skulle ringe ud og nu skulle vi så montere en holder som samtidigt kunne oplade telefonen uden at man skulle have en ledning løbende ned omkring instrumentbordet til cigarstikket foran gearstangen.


Folk på farten kender alle til problemet med at telefonen i løbet af dagen løber tør for strøm og her kan du se hvordan vi løste det problem så kunden kan benytte telefon dagen lang. Holderen med den indbyggede ladefunktion fungere sådan at man ikke behøver at have tænding på bilen for at lade telefonen. Og så er det monteret på en sådan måde at det kan afmonteres uden hakker når bilen skal afleveres til det leasingselskab som ejer bilen.

Her kan du se flere billeder af beslag og lade / holder løsningen.
Placeringen er rigtig god da kunden bruger sin telefon ofte i løbet af en dag.Selv langtfra ser løsningen rigtig godt ud.Så smukt kan det laves hvis man bruger lidt tid på at skjule ledningen til den aktive holder.Smilet på kunden fortalte at han også synes at det var en smart løsning, og havde bilen ikke haft originalt monteret navigation fra fabrikken havde vi også lavet en skjult montering til navigationen.

Men i dette tilfælde var navigationen som nævnt indbygget i bilen fra fabrikken.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Sidste redigering: 6 år 2 måneder siden ved kenn.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 1.058 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering