× Sidder du med et problem på din bil? Er der måske andre der har været ud for det samme. Har vi haft en på værkstedet som har samme fejlsymptomer som din bil? Så kik løbende med, for herinde finder du måske løsningen på dine problemer. eller får vished for at det er set før.

BMW F11 Kundebil.

Mere
9 måneder 4 dage siden #1 af kenn
BMW F11 Kundebil. blev oprettet af kenn
BMW F11 Kundebil.

I forbindelse med de mange indbrudsskader jeg har lavet på værkstedet, har jeg været nød til at købe en BMW F11 som kundebil. Da Jeg efterhånden har set hvad man kan få at lækkert udstyr i sådan en BMW F11 så skal den indkøbte selvfølgelig også laves lidt lækker.

Det er efterhånden lykkes at få eftermontering af ACC og en masse andet lækkert udstyr til at fungere når man eftermontere det. Her kaster vi et blik på hvordan det ser ud når man skifter rat og så det Kombiinstrument bilen er født med, et 6WA til et 6WBA som er et fuldt LED display.
Det instrument som bilen er leveret med fra fabrikken er modelen lige før man kunne levere et Kombiinstrument 6WBA i fuldt LED.Det 6WA som der sidder i bilen er nu ikke så ringe, det er dog ikke ligeså lækkert at kikke på som det 6WBA vi eftermontere i bilen.Uden at fornærme nogen er det rat som sidder i bilen, ganske enkelt for kedeligt. Der skal vi have monteret et rigtigt BMW M rat i stedet for.Da bilen er fra sidst i 2012 så er bilen med NBT men leveret med en CIC controller. Gearstangen er også ret kedelig i forhold til hvad man kan få i bilen i dag.Rattet og bilens Kombiinstrument afmonteres. Da bilen ikke var født med ratvarme så skulle der monteres en ny ratkrans på ratstammen med knappen til at aktivere ratvarme.Her ses så den nyere type Kombiinstrument 6WBA monteret i bilen. Det sættes løst i da bilen nu skal kodes og software opdateres med dette flotte 6WBA KombiinstrumentDen gearstang og controller der sidder monteret i bilen er ganske enkelt lidt kedelig i forhold til hvad man kan få til bilen i dag. Da den nye type ikke kan kodes til bilen, er det dele man ikke må sælge. De skal bruges i bilen hvis man en dag skal kode noget andet udstyr til bilen. For inden man kan få lov til at kode noget andet udstyr i bilen, skal begge dele monteres i bilen igen. Men prisen for at få det skiftet er lille i forhold til den glæde det er at få monteret noget langt lækrere udstyr.Man er nød til at have alt kodet i bilen inden man skifter disse dele. De afmonterede dele lægger man så i bilen, så man har det med såfremt man en dag er kørt på ferie. Skal BMW kode på bilen skal disse dele skiftes igen inden man kan kode noget som helst på bilen. Så derfor må de ikke sælges.Så er der monteret nyt BMW M rat og det flotte 6WBA fuldt LED Kombiinstrument og gearstangen og controlleren er også udskiftet til BMW’s keramik version.Det er vildt smart og flot. Det giver indtryk af at man har fået en helt ny bil. Alt vises digitalt og så er det bare vildt flot.Efterhånden som omdrejningerne stiger så lyser de tal op som man er nået i omdrejninger. Her er det nul der er fremhævet og når bilen startes så er det 1 der fremhæves og nul der fader ned.Det er super flot i forhold til det almindelige Kombiinstrument, så prisen for denne opdatering er alle penge værd. Efterfølgende skal vi have eftermonteret bilen med ACC adaptiv fartpilot.
Så nu kan man godt være bekendt at låne bilen ud til de kunder der er så uheldig at få en indbrud skade i deres egen BMW. Denne BMW har nemlig som det første fået monteret en alarm.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Bilag:

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
4 uger 1 dag siden #2 af kenn
Besvaret af kenn på emne BMW F11 Kundebil.
Det er sjovt som projekter kan udvikle sig. Nu har der efterhånden været en del af disse ærgerlige tyverisager på værkstedet. Flere af de BMW F11 modeller der har været på værkstedet har haft BMW adaptive LED forlygter. De giver ganske enkelt et helt fantastisk lys på bilen. Så har netop fået indkøbt et sæt som også bliver monteret på denne BMW F11.

Der kommer helt sikkert et indlæg der viser forskellen på de Xenonlygter der sidder monteret på bilen nu, og så de eftermonterede originale BMW Led forlygter.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.918 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering