× Sidder du med et problem på din bil? Er der måske andre der har været ud for det samme. Har vi haft en på værkstedet som har samme fejlsymptomer som din bil? Så kik løbende med, for herinde finder du måske løsningen på dine problemer. eller får vished for at det er set før.

Opretning af buler på værkstedet.

Mere
9 måneder 4 dage siden #1 af kenn
Opretning af buler på værkstedet.

I forbindelse med at vi har biler på værkstedet så har vi også en en super dygtig buleopretter der kommer forbi på værkstedet når der er buler kunden ønsker bliver rettet imens biler er her på værkstedet.
Han kikkede også forbi i forbindelse med at vi havde en BMW inde der skulle have udskiftet forrude. Så imens rudelimen hærder op kikker han forbi på værkstedet.Vi ringer efter vores kørende buleopretter og så kommer han farende med sit værktøj. Det er hurtigt og nemt for alle parter.Vi har i forvejen sammen med kunden markeret hvor og hvilke buler kunden gerne vil have rettet. Så er det nemt når bulemanden er her.Tro mig det virker simpelt at trække små buler ud på en bil, men alle der har prøvet det selv ved at det ikke er så nemt som det ser ud.Det er et nøjsomt arbejde at få en lille bule rettet ud.Den lille tap der limes på skal sidde fuldstændigt rigtigt, for ellers laver man en kant der ikke kan rettes.Man kan blive en smule fascineret af at se hvordan han langsomt men sikkert får den lille bule til at forsvinde for øjnene af en.Det er dette øjemål det kræver at få en lille bule til at forsvinde igen, uden at det kræver man sender bilen til maler.Så er den lille bule snart væk og så sparede man at bilen blev kørt til maler.Dette her med at få lakken til at lægge sig ned igen, uden at man har lavet en ny bule i metalet. Det er det der er kunsten.Det er ganske enkelt et håndværk at stå og kikke på. For det kræver en stor erfaring for at få det til at blive perfekt.Så blev den første rettet og så er det den sidste der er på taget. Det er svært at se en bule på en hvid lak. Så derfor sættes der en lampe op som fremhæver bulen.Som med den første lille bule trækkes der og sættes på og trækkes.Så lægges den lille bule forsigtigt ned. Så er der ikke flere buler på bilen. Jeg forsøgte at tage før og efter billeder, men det kan ikke lade sig gøre på en bil med hvid lak. Men flot blev buleretningen.
Denne buleopretning har vi også efterhånden gjort en del gange på værkstedet. Det er som skrevet nemt og hurtigt for alle parter.

Det er en fornøjelse at bruge de rigtige fagfolk, til de ting man ikke laver til hverdag på værkstedet.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Bilag:

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 3.057 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering