× Sidder du med et problem på din bil? Er der måske andre der har været ud for det samme. Har vi haft en på værkstedet som har samme fejlsymptomer som din bil? Så kik løbende med, for herinde finder du måske løsningen på dine problemer. eller får vished for at det er set før.

BMW E70 (X5) Forreste Kardanaksel sprunget.

Mere
8 måneder 3 uger siden #1 af kenn
BMW E70 (X5) Forreste Kardanaksel sprunget.

Kunden ringer og siger at han BMW X5 lyder som om den har tabt udstødningen. Det klonker og lyder meget metallisk inde i kabinen. Da det er svært at fejlfinde bare ved at tale i telefonen aftaler vi at han må få bilen bragt ned på værkstedet på en autotransporter. Her kan man så se hvor heldig man som kunde også kan være.
Der er intet at se hverken på siden af bilen eller under den. Så ender med at løfte et forhjul på bilen, og så kan man se at bundpladen er inde i midten af bilen bevæger sig. Når man lagde sig ind under bilen så kunne man se at der var noget der var knækket.Bilen køres på lift og så kunne man se at det var det forreste Kardanled der ganske enkelt var sprunget. Det er det Kardanled der går fra forreste gearkasse til bilens bagerste fordelergearkasse da bilen er 4 hjuls trukket.det blev sådan et Kardanled der blev købt til bilen. Faktisk er det en smule dyrere end det originale Kardanled.Nu nævnte jeg tidligere noget om hvor heldig kunden havde været. Det er selvfølgelig ikke held at bilens Kardanled springer, men normalt så når det sker så smadre den også bilens fordelergearkasse. Sker dette så stikker prisen helt af. Så derfor er det endog meget heldigt sluppet.Da dette forreste Kardanled er rimeligt nemt at komme til, når man har afmonteret 8 skruer, så er det en god ide at tjekke dette Kardanled ved et stort service.
Det har kunden og vi så lært nu. Har du sådan en fin BMW E70 (X5) så ved du det også nu.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 1.791 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering