× Sidder du med et problem på din bil? Er der måske andre der har været ud for det samme. Har vi haft en på værkstedet som har samme fejlsymptomer som din bil? Så kik løbende med, for herinde finder du måske løsningen på dine problemer. eller får vished for at det er set før.

BMW OBD Tyveri.

Mere
1 år 2 måneder siden - 1 år 2 måneder siden #5687 af kenn
BMW OBD Tyveri. blev oprettet af kenn
BMW OBD Tyveri.

Vi har netop endnu engang haft en BMW på værkstedet der havde været stjålet ved at man havde brugt bilens OBD stik. Dette er sket nogle gange med biler der har Comfort Acces monteret fra BMW fabrikken. Det er ret sikkert måden det er sket på, fordi bilen ikke viser synlige tegn på at være brudt op, og ej heller bære præg af at være blevet startet.
Bilen sættest på testeren og så køres der en diagnose, for at se om der er ødelagt noget. Der undersøges samtidigt om der er lagt en ny nøgle ind i bilens CAS modul. Er det tilfældet at der er kodet en ny nøgle ind, så slettes den igen.Det er enormt utrygt at man ikke ved om man har sin BMW holdende hvor man parkerede den, så der er nu lavet nogle ændringer som ikke skulle gøre det så nemt for en eventuel tyv med en kode generator.

Skulle det vise sig at det der er gjort ikke er nok, så er der kun tilbage at få eftermonteret en startspærre som kræver man har en transponder i nøglen som kan slå den eftermonterede startspærre fra. Dette med at eftermontere en startspærre var noget vi gjorde dengang jeg stod i lære som autoelektriker. Desværre kan det vise sig at det stadigvæk er super aktuelt, blot for at kunne beholde sin BMW.

Der er ingen løsning der er 100 % sikker, for afmontere man en eftermonteret startspærre i omvendt rækkefølge af hvordan den er monteret. Så er det muligt at starte bilen. Men det tager timer at finde ud af dette, og så er bilen ikke interessant, for så er det for besværligt.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Bilag:
Sidste redigering: 1 år 2 måneder siden ved kenn.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.534 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering