× Diskussioner om alkolås, erfaringer og holdninger.

Montering af Alkolås.

Mere
10 år 9 måneder siden - 9 år 10 måneder siden #1 af kenn
Montering af Alkolås. blev oprettet af kenn
Montering af Alkolås

Nu har vi efter en længere test periode fundet den Alkolås vi vil levere og montere i vores kunders biler. Vi har testet flere Alkolåse og efter at have haft dem monteret i vores egen firmabil er valget faldet på denne model fra

Tyske Dräger.

Det er den hurtigeste til at varme op og være klar til at man puster i den og så er det også den pæneste af dem der er på markedet nu. Kvaliteten er uovertruffen både den man ser og mærker ligeså snart man får den i hånden og skal puste. Der er ikke nogle løbende abonnementer udover en årlig kalibrering som renser Alkolåsen og læser data ud hvis man ønsker det.

Hvordan virker en Alkolås når den er monteret i bilen.

Føren sætter tændning på bilen og så starter Alkolåsen med at varme op og og i løbet af ganske kort tid står der Pust i displayet, Du puster et kort stykke tid og så bibber Alkolåsen og så står der analyser i displayet,
Alkolåsen måler så om der er mere end det tilladte alkohol hos føren og er der ikke det skriver Alkolåsen god tur og føren kan nu starte bilen. er der mere end det tilladte hos personen der forsøger at starte bilen afviser Alkolåsen at starte bilen.

På dette link nedenfor kan du se at alle Arrivas chauffører bruger den viste Alkolås før de kommer på gaden.


Sikkerhed

Alle start forsøg registreres i den indbyggede log i alkolåsen og forsøger man at manipulere med systemet så kan man senere se det i de lagerede data som ligger i Alkolåsen.

Hvem har valgt Dräger idag

Af virksomheder der har valgt Dräeger Alkolås er Carlsberg, Arriva og flere andre større vognmands virksomheder da det for dem er vigtigt at produktet er sikkert og ikke svigter.

Hvad koster den.

En Dräger Alkolås som vist på billedet og samme model som er leveret til Carlsbers koster kr.8300 Dertil kommer en monteringspris på kr. 800
Så samlet pris på en Alkolås monteret i bilen er kr. 9100 i en kampagne periode


Kalibrering

En kalibrering af Alkolåsen gør det at den renser enheden indvendig og udlæser eller sletter alle data fra de startforsøg den har lageret i løbet af perioden siden sidste kalibrering.
prisen er årligt. kr. 495


Fordele

På dräger Alkolås er der ikke nogen som helst former for abbonement og skulle den svigte ombyttes den straks (indenfor 24 timer)på hverdage. Dog er der ikke garanti på Alkolåse der har været udsat for hærværk eller forkert brug.

Alkolåsen forhindrer ikke som andre alkolåse at man ikke kan starte bilen fordi man ikke når at få enheden kalibreret indenfor 1 år men fortæller blot at perioden er overskredet.

Ønsker du at prøve eller se hvordan Alkolåsen virker når den er monteret i en bil, har vi en monteret i vores kundebil. Vi har selvfølgelig også en Alkolås monteret i vores diskrete mobile demo podie.

Dräger Alkolåsen opfylder alle statens lovkrav når kørekort programmet bliver lovkrav.

Godt at vide og tænke over

Prøv at se hvor mange ulykker der næsten dagligt sker med trafikanter der har indtaget alkolhol,sætter sig ud i bilen for at køre hjem og kører galt, eller bliver stoppet af Politiet og mister kørekortet. Det er flovt og det kan vi alle forstå man får røde ører over.

Men har man indset man har et problem og ønsker en Alkolås monteret i sin bil eller er det et famille medlem eller en ansat så giver det respekt og det er der absolut ikke noget flovt over tværtimod der er sejt og respektfuldt både over for en selv men så sandelig også overfor alle andre. Mere set i lyset af prisen på en Alkolås ikke engang koster halvdelen af det det koster at skal have køretimer og generhverve sit kørekort, og så er de menskelige og tidsmæssige omkostninger ikke engang regnet med.


Husk.

Det er bedre at blæse i en Alkolås end at blæse på alle andre
Bilag:
Sidste redigering: 9 år 10 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.131 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering