× Har du en mening om mange ting. Det kan være ting i dagligdagen som undre dig eller, mangler du et sted at spørge, om det kun er dig der opfatter en given oplevelse sådan. Eller bare om stort og småt. Så er du velkommen herinde på vores forum til at få oprette din helt egen blog.

Du skriver bare..

Min kære far er død.

Mere
1 år 1 måned siden - 1 år 1 måned siden #1 af kenn
Min kære far er død. blev oprettet af kenn
Min kære far er død.Prisen for at blive født er givet på forhånd. Det er blandt andet at man med tiden skal sige farvel til sine forældre. Tiden hvor jeg skulle sige farvel til den sidste var den. 29 / 5 2020.
Da jeg var yngre var jeg vel som unge mennesker er flest, nemlig at når noget skulle laves eller ordnes, så skulle det bare virke lettest og ikke mindst hurtigst. Det var en torn i øjet på min far og ofte viste han hvordan man ved at gøre sig umage og tænke sig om, kunne spare tid men så sandelig også at slippe for at lave det om. Husk min dreng at det projekt du har lavet, det fortæller andre og ikke mindst dig selv, at du har tænkt dig om. Skulle det så kræve at blive lavet om, så er det langt nemmere at lave det. Når det er lavet rigtigt første gang.

En af de ting jeg vil huske min kære far for er den at han altid var en fabelagtigt dygtig og møjsom håndværker først som elektriker så med en overbygning som civilingeniør. Han havde en værktøjs fetich, og købte altid kun det bedste værktøj man kunne købe for penge. Som dreng har jeg ofte glemt noget af hans værktøj ude på græsplænen når der skulle skrues på knallert. Der faldt der brænde ned. Men det var vel også helt berigtiget.

Jeg har været så privilegeret at jeg i næste 10 år har spist frokost sammen med min far dagligt. Tidligere da jeg havde min egen spinninghal der kørte vi spinning kl. 5 om morgen så man var klar til dagen. Da jeg købte mig en motorbåd, så var vi fælles om det, selvom jeg må indrømme at det var min far der stort set lavede det meste på båden. Men båden blev faktisk også købt på grund af at min far havde været nede i havnen i over 30 år. Så da han ikke kunne klare sin egen sejlbåd mere, så kunne han altid køre ned og hygge sig med (vores) motorbåd. Alle de andre der havde haft en båd i havnen, mødtes dernede og kunne snakke om gamle dage, eller give en hånd med. Min egen joke var at spørge ham om jeg gerne måtte komme ned i hans båd. Svaret var givet på forhånd, det er så sandelig ikke min båd. Han var mest til en sejlbåd.Der er så mange ting og oplevelser som jeg har haft med min far. Mange kunder der kommer på værkstedet har hygget sig med en kop kaffe og en snak med min far. For han var også en rigtig behagelig mand at tale med. Vi havde snakket om hvad der skulle ske når han var væk, så skulle han bare bisættes og på de ukendtes. Det kom så ikke til at ske. Dagen efter han var død så besluttede jeg at han skulle have en urnegrav, for jeg skal vide hvor min farmand ligger. Den eneste trøst der er i noget så ubehageligt at miste sin far er at det til sidst gik stærkt. Der lå endnu en udfordring lige for, og den slap han heldigvis for.

Min fars ordsprog var at tiden løser alle problemer, det er nok noget at det mest geniale jeg har hørt. For hvor er det rigtigt. Man kender det selv at noget sker, og lige da det sker er man helt oppe at køre, og en time efter er problemet ofte løst. Eller også har man lavet en plan for at få det løst.Der er ingen tvivl om at der er og kommer et stort savn, nu min far er væk. Det var et stor tryghed at vide at havde man et problem eller et eller andet der skabte en usikkerhed, så kunne man altid ringe og høre ham hvad han synes. Der gik aldrig langt tid så havde han et forslag til en fornuftig og brugbar løsning. Det bliver også mærkeligt aldrig at skal opleve at han står på værkstedet og er ved at lave tavle til en proces styring af et eller andet vildt, de sidste mange år var det ph måling og processer omkring udledning af spildevand, han roede med. Min far har tidligere været produkt specialist inden for flow måling og proces styring i en stor Tysk virksomhed.

Æret være dit minde far. Du vil i den grad blive savnet, men heldigvis fik du lært mig for mange år siden at gøre mig umage. Det vil jeg selvfølgelig sørge for at gøre til min tid kommer.

Tak for alt.
[/b]
Bilag:
Sidste redigering: 1 år 1 måned siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.295 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering