iPad 64GB WiFi & 3G med dansk simkort

Mere
10 år 4 uger siden - 10 år 4 uger siden #1 af kenn
iPad 64GB WiFi & 3G med dansk simkort


kenn har haft gang i saksen og har fået TDC på sin fine nye iPad 3G. Han fortæller her hvordan han fik det til at fungerer, og hans indtryk af iPad 64 gb. 3G.
Jeg købte min iPad. 64 gb 3 på den blå avis af en der havde købt den men ikke synes den levede op til hans forventninger / eller ikke mente han havde råd til både at skulle have den nye Iphone 4 og denne ipad. Uanset grunden til at han ville af med den igen, blev det mit held.
Fordelen ved denne version med 3G er at man ler fuldstændig fri, dvs. helt uafhængig af et WiFi netværk. Og så er den jo en helt del sjovere at tage med sig rundt i byen eller i parken.

Prøvede først at klippe et Simkort til som jeg havde liggende fra Lebara, det vil sige et taletidskort og det gik selvfølgelig galt, så måtte ofre et til og så kørte det. Men jeg kunne ikke komme på datanettet og bestilte derfor et mobilt bredbånds kort fra tdc.
Klippede simkortet ned til samme størrelse som det medfølgende ATT simkort der sidder i iPaden ved købet, jvf. den guide der tidligere er lavet her på siden – og det virker med TDC.

Alt virker efter opsætningen med indtastningen af APN = “internet” for TDC dataplan under Settings/Cellular Data.
Kan kun sige at glæden med en iPad med 3G bare er lidt større, og at mine navigationsprogrammer nu også virker med GPS fix via den indbyggede GPS-funktion og 3G netværket.

Vi er meget interesseret i at høre fra andre som har haft held med at få installeret mobilt bredbånd på deres iPad fra andre selskaber.

En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW I3 Rex 2014 BMW i3 Bev 2015
Sidste redigering: 10 år 4 uger siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.209 sekunder

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering