Udskiftning af BMW Glas / Ruder.

Mere
8 år 7 måneder siden #1 af kenn
Nu har vi efterhånden skiftes en del forruder og sideruder på vores kunders BMW er og vi får stadigvæk spørgsmål om vi kan skifte på alle BMW modeller og derfor er det vel nærliggende at begynde en tråd hvor man kan se hvilke modeller vi har lavet på værkstedet.

Forrudeskift BMW X5


Denne BMW X5 ejer havde været så uheldig at få et stenslag på sin forrude og derfor skulle den selvfølgelig skiftes over kundens glasskade forsikring. Kunden fik en lånebil og så fik vi skiftes kunden forrude.

Kikker du godt på billedet kan du se at den er flækket lige midt i synsfeltet set udefra.Det er måske lidt nemmere at se indefra og ud for det er da ikke til at køre med.Det er en flot model sådan en BMW X5 E53 og denne som nu er på værkstedet er min egen (Gamle) bil og det er stadigvæk en flot model.Så kom der ny forrude i bilen og så er det pludselig en fornøjelse at kikke ud af forruden igen.Jeg har som nævnt nogle rudefolk som kommer på værkstedet og laver disse rudeskift og jeg er imponeret over hvor pænt de laver deres arbejde, kik på toplisten og læg mærke til at den ligger fuldstændig lige hele vejen.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 7 måneder siden - 8 år 7 måneder siden #2 af kenn
BMW E61 Siderude.

Dette syn er noget man som enhver bilejer bare frygter at komme ned til og uanset hvornår dette sker, er det bare ubelejligt. I løbet af natten havde en ukendt gerningsmand smadderet sideruden og heldigvis var bilens alarm gået i gang og det havde få ham eller dem til at tage benene på nakken og løbe.
Alle som kommer til sin bil og ser dette syn ved der venter en stor opgave med at fjerne glasskår inde i bilen.Glasskår flyder overalt i bilen og hvor er det synd at lædersæder skal have den behandling, men der er kun en ting at gøre og det er at fjerne glasskårene forsigtigt så der ikke kommer mærker i eller på læderet.Synet giver næsten sig selv at her skal man passe på med ikke at få skåret sig eller lave mærker på dørbeklædningen da de små glasskår er skarpe som knive.Dørbeklædningen afmonteres og så er det vigtigt at alle lister rengøres for glasstumper da den nye rude ellers kan springe da der ikke er plads til den i ruderammen.Der sidder små glasskår i alle lister på døren.Heldigvis er bilens lak ikke kommet til skade eller fået nogle ridser.Indvendig i døren skal man også have fjernet glasskår da det ellers rasler hvergang man åbner og lukker sin dørSå er alle glasskår fjernet og døren er samlet igen og så skal bilen udenfor og blæses med trykluft for at fjerne små glassplinter.Nu er det svært at se denne bil for 3 timer siden var fyldt med glasskår alle steder i bilen.Det er altid spændende at se om farven på ruden passer og det gør den selvfølgelig som det ses på billedet.Så er der kun tilbage at slukke Airbaglampen fordi døren har været skilt ad så er bilen klar til at blive afleveret til sin ejer så vi kan få vores kundebil igen.
Sidste redigering: 8 år 7 måneder siden ved kenn.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 7 måneder siden #3 af Holtzmann
Hej Kenn

Tusind tak for hjælpen. Det er som du siger en total dårlig karma at komme ned og se sin bil sådan.

Så er det lykken at man bare ringer til dig og 30 min senere er bilen under tag, og man er på vej på arbejde i lånebilen, det er virkelig service.

Endnu en gang tusind tak for hjælpen.

Mvh
Per

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
8 år 7 måneder siden #4 af kenn
Hej Per

Nogen gange er dagen bare startet svært og hvad er mere dag starts ødelæggende end at komme ned og se at der er en eller anden idiot der har smadderet ens rude eller pillet ved ens BMW? Tak for de pæne ord og jeg er glad for at kunne hjælpe dig.. :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.688 sekunder